Bachelor's Degree Programme in
Linguistic and Cultural Mediation

Linguistic and Cultural Mediation [LT5-21-21]
Enrolled in a.y. 2021/2022

Antonio DE PIN

Qualifica
Professore Associato
Telefono
041 234 7414 / 041 234 6682
E-mail
dep@unive.it
SSD
Economia agraria, alimentare ed estimo rurale [AGRI-01/A]
Sito web
www.unive.it/persone/dep (scheda personale)
Struttura
Dipartimento di Economia
Sito web struttura: https://www.unive.it/dip.economia
Sede: San Giobbe
Struttura
Centro Interdipartimentale "Scuola Interdipartimentale in Economia, Lingue e Imprenditorialità per gli Scambi Internazionali"
Sito web struttura: https://www.unive.it/selisi
Sede: Treviso - Palazzo San Paolo

Antonio De Pin New Marketing Appeal for “Made in Italy Food” in China Amid Rising Consumption and Transaction Costs in Antonio De Pin; Ntui Ponsian Prot; Sriram Prabhakar and S Jayaprakash; Lumnije Thaçi; Andreas and Tatang Ary Gumanti; et al., Business, Management and Economics: Research Progress Vol. 2, Kolcata, BP International, vol. 2, pp. 93-128 (ISBN 978-81-977712-2-4)
DOI 2024, Articolo su libro - Scheda ARCA: 10278/5067461


Antonio De Pin; Fiore Mariantonietta Targeting Methodologies for International Agribusiness, the Case of Protected Geographical Indication Radicchio Rosso di Treviso in Antonio De Pin, Mariantonietta Fiore, Ronald Richter, Arthur S. Guarino, Alexandros E. Milionis, Joseph Teye, I. Buertey, Felix K. Atsrim, Kwasi Boateng, David Doe, Ransford Asirifi, An Overview on Business, Management and Economics Research Vol. 5, Kolkata, BP INTERNATIONAL, vol. 5, pp. 100-137 (ISBN 978-81-967488-5-2; 978-81-967488-0-7)
DOI 2023, Articolo su libro - Scheda ARCA: 10278/5043921


De Pin A.; Miglietta P.P.; Coluccia B.; Capitanio F. Agricultural Insurance in the DOCG Area of Conegliano—Valdobbiadene: An Assessment of Policy Measures in SUSTAINABILITY, vol. 14, pp. 6912-6925 (ISSN 2071-1050)
DOI 2022, Articolo su rivista - Scheda ARCA: 10278/3763911


DE PIN Antonio, FIORE, Mariantonietta Investigating eligible markets for Radicchio Rosso di Treviso PGI: the OMOI method in STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS, vol. 124, pp. 10-21 (ISSN 1418-2106)
DOI - URL correlato 2022, Articolo su rivista - Scheda ARCA: 10278/3757046


Antonio De Pin, Pier Paolo Miglietta, Benedetta Coluccia, Fabian Capitanio Investigating Grape Insurance in the Conegliano-Valdobbiadene Prosecco Docg Area, Economic Analysis and Assessment of Policy Measures, Period 2014-2017 in Antonio De Pin, Pier Paolo Miglietta, Benedetta Coluccia, Fabian Capitanio, Current Aspects in Business, Economics and Finance, Hooghly, West Bengal, B P International, vol. 2, pp. 156-205 (ISBN 978-93-5547-715-6)
DOI 2022, Articolo su libro - Scheda ARCA: 10278/3763912